BASIS Javascript

Dus jij wilt de basis van JavaScript onder de knie krijgen? Mooi!  Om met deze training te beginnen, raden we je wel aan om de training “Introductie tot JavaScript” te hebben afgerond.

Je hebt het verhaal achter JavaScript geleerd, en al een voorproefje gekregen van programmeren met de taal. Je hebt ook geleerd hoe je een IDE installeert en een paar eerste regels code kunt invoeren. Nu is het tijd om echt aan de slag te gaan! We gaan je langs verschillende objecten en variabelen leiden die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld gebruikersinvoer te kunnen vastleggen. Ook introduceren we “Conditional Statements” en andere leuke basiselementen zoals het gebruik van template literals met JavaScript.

Voor wie is deze training?

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die de algemene basis van programmeren wil leren. We beginnen bij het absolute begin. Je hoeft geen programmeerkennis te hebben of ervaring met programmeren. Je wordt door alle basiszaken geleid die je nodig hebt om je eerste programma te maken in een web browser. Ook krijg je code voorbeelden, een aantal leuke Coding Challenges en, natuurlijk de hulp van onze docenten.

Vereisten voor de training

Je hebt geen kennis van programmeren te hebben, maar onderstaande vaardigheden zijn wel handig:

  • Basisvaardigheden wiskunde (optellen, aftrekken, delen, afronden enz.)
  • Basis computervaardigheden
  • Voltooide de training “Introductie tot JavaScript”

    Inhoud training: 25 lessen, 7 quizzen

    Certificaat: Ja, Certificaat van deelname

    Niveau: Beginner