Data science met python

Data Science. Wat is het precies? We weten dat het om data gaat. Grote hoeveelheden data, maar waar begin je? In de training “Data Science met Python” gaan we het hebben over het importeren, manipuleren en, natuurlijk, visualiseren van data. We zullen ook leren hoe we datasets kunnen opschonen, want in het echte leven zijn datasets nooit perfect. Ze zijn vaak gevuld met verkeerde waarden en er ontbreken altijd gegevens.

De eerste drie hoofdstukken gaan over de algemene inleiding tot Data Science. We zullen verschillende soorten Big Data bronnen onderzoeken, enkele van de meest gebruikte Data Science tools en technologieën.

Ook gaan we uitgebreid in op de Python programmeertaal. We zullen alles behandelen wat nodig is om met Python aan de slag te gaan en later onze real-world Data Science problemen op te lossen. Dus bijna alle concepten die we in dit deel zullen leren, zullen ook gebruikt en later toegepast worden in onze uitgebreide case studies. Ben je al bekend met de programmeertaal Python? Geen probleem! Je kunt het algemene Python gedeelte overslaan en meteen naar de overige onderwerpen springen.

VOOR WIE IS DEZE CURSUS BEDOELD:

 • Iedereen die wil instappen in Data Science.
 • Data Scientists die hun vaardigheden op het gebied van Data Handling/Manipulatie willen verbeteren.
 • Iedereen die Data Projecten wil overschakelen van Excel naar krachtige hulpmiddelen.
 • Investerings/Financierings Professionals die de grenzen van Excel hebben bereikt.

VOORKENNIS

 • Een redelijk moderne desktop computer (Windows, Mac, of Linux)  De training leidt je door de installatie van de nodige gratis software.
 • Idealiter enige basiskennis van spreadsheets/programmeren (niet verplicht, de cursus leert je de basisbeginselen)

  Inhoud training: 14 lessen, 129 onderwerpen, 30 quizen

  Certificaat: Ja, Examen Certificaat

  Niveau: Gemiddeld